Barnsidan - Tittar i backspegeln
Meny

Tittar i backspegeln

Jag har gjort flera intressanta intervjuer. Jag hoppas att du som läser min blogg har hittat till intervjuarkivet.

Jag har bland annan intervjuat Anna Wahlgren, Hillevi Wahl, Gudrun Abascal, Anna Toss, Camilla Läckberg och Linda Skugge.

De intervjuerna är intressanta på sitt sätt men jag har också gjort andra typer av intervjuer med "vanliga" mammor. De är jag väldigt glad och stolt över att ha gjort.Därför vill jag gärna puffa lite extra för dem.

Jag kan fortfarande röras till tårar av intervjun med Linda som förlorade sin lille Loke bara dagar efter förlossningen. Och jag ler inombords när jag återigen läser om Knut och hans kamp för att ta sig från döv till hörande.

Jag har också intervjuat en modellmamma, en leksakdesigner, en pappaforskare, en cp-mamma - bland annat!

Ta en titt i intervjuarkivet och hitta din favorit!

 

Inlagt 2009-06-05 11:14 | Läst 10940 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextionio med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook