Barnsidan - Barnsidan
Meny

Barnsidan

God jul!

Härmed vill jag önska er alla en riktigt god och fridfull jul!!

2007 är snart till ända och nästa år hoppas jag på att barnsidan.se har vuxit med lite ny funktionalitet och lite nytt utseende. Eftersom allt jobb med barnsidan sker på den lilla fritid jag har så lovar jag inget datum, men viljan finns :)TACK alla fina medlemmar och besökare för året som varit och som sagt - GOD JUL!

Vi ses igen en bit in på det nya året.

Jo, en sista sak - jag vill ha era tips på de bästa jul och nyårslåtarna! Skriv i kommentarerna här nedanför.

Skrivet av: Barnsidan
Postat 2007-12-23 12:14 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Det snurrar fort!

Livet med man, villa, landställe, eget företag och tre barn i olika faser snurrar rätt fort. Jag tror faktiskt att jag nått gränsen för vad jag klarar av att hålla i luften - och vet ni! Det känns som jag först nu har balans.

Förut har jag nästan alltid känt att jag måste göra liiite mer, fixa Det också, och kanske lära mig nåt mer, skriva mer, träna mer, vara mer social, vara mer... Helt enkelt pressa mig själv att bli lite bättre. Att det funnits mer att hämta har liksom gnagt i mig. Och jag har nog varit oförskämd att inte uppskatta allt det fina jag faktiskt har.

Det är en häftig känsla av att vara helt uppfylld av vardag och gilla det. Förut hade jag nog, med andan i halsen, försökt pressa in något mer. Men nu är gränsen nådd, inget mer får plats på schemat just nu. Det fyller mig med nånslags frid. Eller så är det bara lättja :)

Skrivet av: Barnsidan
Postat 2007-12-14 11:54 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Bästa julstämningen har man ju nu

Julen måste ju vara den mest upphaussade högtiden av alla. Det spenderas så mycket pengar, energi och tankar på en eller möjligtvis ett par dagar, och oftast slutar det i nån slags antiklimax. Efter snart 35 år på jorden kan jag redan nu ana vilket årets antiklimax kommer bli. Men det här ska inte handla om det - utan att passa på att njuta nu innan det riktigt hettar till och så snart är överblåst. Adventstiden är ju den riktiga höjdpunkten!

I lördags klockan ett stod fyra förväntansfulla sjuåriga tjejer och plingade på. Innanför dörren hoppade en annan sjuåring av iver och lycka. I en veckas tid har vi planerat och köpt in saker inför årets bak och pysseleftermiddag.

Efter handtvätt (det är ju samtidigt magsjuketider) sattes förkläden på och vi började kavla och stansa ut pepparkakor. Vissa centimetertjocka, andra provsmakade i kanten och andra helt helt perfekta. Plåt efter plåt åkte in i ugnen och snart luktade det jul i hela huset. När kakorna svalnat något var det dags för dekoration! Fantasin visste inga gränser och snart var all glasyr, alla silverkulor och alla smarties slut. Jag fick ta fram strössel för att få de sista konstverken klara.

Sen var det dags för julkorten som blev en klister- och glitterkrevad av sällan skådat slag. De mormorar, farfarar, mostrar och kusiner som får dessa fantastirika och kärleksglittrande kort borde vara mycket lyckliga.

De tre timmarna tog snabbt slut och det kändes väl lite tomt efteråt. Men det finns spår kvar! Trots att jag dammsugit golv och skakat kläder flera gånger ligger det fortfarande kvar glitter lite här och där. Glitter som påminner om hur mysigt det är umgås och tillsammans att se fram emot att det snart är jul.

 

Skrivet av: Barnsidan
Postat 2007-12-10 11:50 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook