Barnsidan - Barnsidan
Meny

Barnsidan

Har du Sveriges vildaste hår?

Just nu pågår en tävling på barnsidans systersajt - kalasdags.se. I tävlingen kan man vinna filmer och nintendo-spel! Allt du behöver göra är att ta ett kort på ditt vilda hår och skicka in!

Klicka här för att läsa mer och tävla!

 

Skrivet av: Barnsidan
taggar
Trassel  
Postat 2011-05-25 22:29 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Saker som går sönder, del 2

Behöver jag säga mer?

Som tur var finns det en lösning även på detta. Jag hittade (Via Petra Jankow Picha) ett företag som kommer på hembesök och byter ut glaset. Så himla smidigt! Iphonereparation.se - lägg det på minnet så du vet det när olyckan är framme...

 

 

Skrivet av: Barnsidan
taggar
iphone  
Postat 2011-05-03 19:56 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Saker som går sönder, del 1

Har man tre barn så går många saker sönder. T.ex får jeans hål på knäna i parti och minut. Jag vet inte hur många nya jeans jag köpt som fått hål bara några veckor...! Suck. Samtidigt vill man ju att barnen ska kunna leka, sporta och röra sig mycket och då ska man inte behöva vara rädd för att kläderna ska gå sönder. Så det är ju bra om man kan lappa och laga kläder som går sönder.

Men hur mycket tid har man till att sitta och lappa kläder? Jag har i alla fall ingen tid till sånt och det är så mycket enklare att bara köpa ett par nya! Högarna med trasiga jeans (och dåligt samvete) bara växer och växer...

Men nu har jag hittat en lösning - Swedpatch! En webbshop där man kan beställa knälappar i allsköns färger och även mönstrade. Lapparna är så enkla att laga med att det inte ens följer med en instruktion. Man lägger lappen över hålet och stryker med strykjärnet helt enkelt! :)

Två dagar efter att jag beställt knälapparna kom de i brevlådan, snabb leverans alltså! Lapparna var enkla att sätta fast och resultatet blev helt okej tycker jag. Extra plus för att det fanns så många jeansnyanser att välja på!

Återkommer med rapport om hur lapparna sitter efter ett par veckors användning.

 

 

 

Skrivet av: Barnsidan
taggar
jeans  knälappar  swedpatch  
Postat 2011-05-01 21:02 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook