Barnsidan - Barnsidan
Meny

Barnsidan

Ny bokklubb för oss som tänker

Har ni sett nya sajten www.bokfokus.se? Det är en sajt, en tidning och en bokklubb i ett! Och så sitter den ihop med tidningen Modern Psykologi där man kan läsa massa intressanta artiklar och bloggar.

Bokklubbar skyr jag annars som pesten! Jag tycker det är väldigt stressande att behöva tacka nej till oönskade böcker varje månad. Bokfokus är en ny modern bokklubb utan att den stressen, istället kan man närsomhelst gå in i medlemsbutiken på www.bokfokus.se och shoppa de böcker man vill ha till bra priser.

En bok som de puffar för nu heter Den lärande hjärnan. Det är en bok skriven av Torkel Klingberg som är professor i kognitiv neurovetenskap vid KI i Solna. Boken handlar om hur olika faktorer påverkar inlärningen, hur barns hjärnor utvecklas, hur undervisningen i skolarna kan komma att påverkas av de nya forskningsrönen, hur man kan träna arbetsminnet och massa annat spännande.

Ta en titt på bokklubben och boken Den lärande hjärnan

Skrivet av: Barnsidan
Postat 2011-03-17 23:29 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Äntligen lite vår!

Jag älskar snön och kylan. Det får gärna vara minus 10 grader och snö 4 månader om året. Det som trots allt är lite jobbigt med höst och vinter är alla sjukor som man drabbas av, så nu känns det faktiskt välkommet med lite varmare vårvindar. Till och med barnen börjar klaga på vintern som är så lång, de vill ut och cykla, springa barfota och klättra i träd.

 

Skrivet av: Barnsidan
Postat 2011-03-13 22:16 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook