Barnsidan - Barnsidan
Meny

Barnsidan

uTales - en helt ny tjänst för dig som gillar att läsa böcker för ditt barn

uTales är en tjänst och en app där man man kan hitta barnböcker och läsa dem direkt på skärmen. Väldigt praktiskt på resan och man kan läsa många många fler böcker än om man köper eller lånar dem själv.

Man kan hitta böcker från vanliga förlag, men också från bokskapare runt om i världen. uTales är nämligen öppet för alla som vi skapa barnböcker att ladda upp sina alster och få dem lästa av barn och deras föräldrar.

Så här ser det ut när man loggat in och vill läsa en bok. Man kan bläddra runt bland alla böcker eller söka fram efter ålder, kategori och språk.

När man valt en bok är et enkelt att komma igång och läsa. Med tydliga pilar är det lätt att vända blad och hitta tillbaka när boken är slut.

uTales sätter barns lärande och utvecklande i fokus och gör inte om böcker till videos eller dataspel. Läsupplevelsen mellan barn och den vuxne som läser kan inte ersättas utan uTales vill värna den. Läs mer om varför här.

För att få tillgång till alla böckerna tecknar man en prenumeration om ca 35kr i månaden. Sen kan man läsa böckerna direkt på webben eller via iPhone/iPad-appen uTales som finns iTunes/AppStore.

Alla böckerna är godkända av en speciell panel som garanterar att böckerna håller bra kvalité och lämpligt innehåll.

  

Skrivet av: Barnsidan
taggar
iPad-app  utales  
Postat 2012-06-07 00:00 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook