Barnsidan - Var det fullmåne i helgen?
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Var det fullmåne i helgen?

I helgen föddes inte mindre än tre (3!) bebisar i min bekantskapskrets och snart kommer en fjärde. En liten babyboom alltså.

Jag blir helt salig på bebisar! Jag älskar verkligen bebistiden och förstår inte alls de som tycker småbarns- och skolåren är bättre.

Även om jag just fött en bebis själv har de senaste åren varit rätt bebislösa och istället för blöjexsem, skriknätter och smakportioner tar skola, gympaläger och kalaspresenter upp diskussionsutrymmet. Och det har sin charm - absolut. Men bebistiden är så magisk, så, ja... underbar. Så det känns lite lyxigt att återigen vara omgiven av bebisar, jag hade nog omedvetet gått vidare till nästa fas i livet.

Konstigt nog har jag lättare att frossa i bebisstadiet på håll. Till mina egna bebisar har jag aldrig köpt nåt extra flickigt eller pojkigt, eller nåt "onödigt" för den delen. Det har varit basplagg, som på sin höjd är prydd med en nalle. Men när jag köper presenter till en av de nya flickorna blir det rosa, fluff och helt onödiga gosesaker.

Jag tror jag kommer bli en horror som nybliven farmor eller mormor, eller faster för den delen.

Inlagt 2008-02-05 11:03 | Läst 7689 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook