Barnsidan - Sommar, sommar, sommar
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Sommar, sommar, sommar

Kan ni tänka er. Det blev juni och sommar i år med. Syrenen blommar och doftar berusande från morgon till man går och lägger sig. Så här fint blommar min klematis nu.

Men jag är som vanligt efter, mentalt sett kanske i april. I helgen har det varit 25-30 grader varmt i nästan hela Sverige, så nog blev man varse att sommaren är här. Jag blir alltid så tagen på sängen, jag är alltid två steg efter. När grannarna sen länge tagit fram och slipat utemöblerna står jag och svär över att jag måste stå och stånka i värmen med klibbsvett och oljiga händer.

På mitt bord ligger Piratförlags magasin över höstens och vinterns kommande böcker. Man kan t.ex läsa om boken Monikas jul! Det känns ju lite konstigt att läsa om julkokböckerna och se höstmodet i H&M-katalogen när det just blivit sommar, men kanske ett bra sätt att förekomma alla sysslor och göromål som kommer? Eller inte....

Inlagt 2009-06-01 10:46 | Läst 7579 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet här