Barnsidan - Ska dina barn få svininfluensavaccinet?
Meny

Ska dina barn få svininfluensavaccinet?

Enligt en omröstning på SvD så kommer bara drygt hälften av alla föräldrar låta vaccinera sina barn.

Jag tycker det är rätt självklart att ta chansen att vaccinera mina barn. Och så snart jag själv får ska jag vaccinera mig. Visst finns det en del invändningar om tillsatserna (t.ex skvalen och kvicksilvret) och biverkningarna, men jag tycker fördelar överväger.

Förutom att jag tycker det är skönt att slippa bli sjuk (influensa kan vara jättesegt och jobbigt och man kan få bakteriella följsjukdomar) så stoppar det smittspridningen och kan skydda riskgrupper och grupper som inte kan ta vaccinet.

Hur tänker ni göra? Är jag naiv?

Inlagt 2009-10-27 09:34 | Läst 14508 ggr. | Permalink
Kategorier:
Kropp & Hälsa 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiotvå med siffror i fältet här

Åsa (2009-10-28 21:38)
Vaccin är självklart! Jag är vaccinerad och ska låta barnen ta så snart det är möjligt!
Barnsidan (2009-10-27 22:51)
Vad skönt att höra att jag inte är den enda som är så positiv. Jag känner mig dum och naiv ibland när jag pratar med andra som typ tar sig för pannan och tycker jag är dum som utsätter mig för risken för biverkningar...
Anna (2009-10-27 11:16)
Eftersom jag har ett barn som tillhör högriskgruppen så är det självklart för oss att vaccinera oss. Min son är redan vaccinerad. Min man är vaccinerad och jag ska vaccinera mig imorgon, sen är det syskonens tur så snart som möjligt.

Jag tycker att man ska vaccinera sig!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook