Barnsidan - Pattsvett
Meny

Pattsvett

Visst är det fint att tänka att jag närt tre underbara barn vid min barm. Men åh, vad jag önskar att mina behag vore lite mindre.

Än har jag inte slutat amma helt, så mitt sista hopp står till att de krymper sen när jag slutat helt. Allra värst är att jag känner mig så himla kärringaktig med stora bröst. De gungar och dallrar.

Jag är helt tillfreds med att de dragits nedåt av tyngdkraften och jag är helt med på att jag inte klarar penntricket längre, men måste man känna sig som faster Ingeborg när hon går på stadens torg? "åååå, så vajar faster och faster vajar så......"

Hellre små och rynkiga än dessa fettpåsar. I hate it!

Inlagt 2008-11-24 10:54 | Läst 13634 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtio med siffror i fältet här

Moderna (2008-11-25 09:14)
Jamen jeezus det kunde varit jag som skrivit. Jag har alltid haft små men den här amningsomgången känns det som de svällt något enormt och jag hatar det. Det var kul i ungefär en kvart, men sen insåg jag att alla kläder som brukar sitta snyggt inte alls passar med stora behag (och ärligt talat så är nog inte mina ens så värst stora nu, bara mycket större än vad jag är van vid) och jag känner mig som du - kärringaktig! Jag vill ha tillbaka mina små...men med nappvägrande vällingsvägrande bebis så tror jag det dröjer länge än. Om de ens krymper igen.


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook