Barnsidan - På sätt och vis är de här gubbarna värre än Anders Eklund
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

På sätt och vis är de här gubbarna värre än Anders Eklund

Ögonen tåras och jag mår så illa att jag nästan kräks när jag läser om det här nätverket av gubbar som arrangerat och deltagit i gruppsexsfester med tonårstjejer. "Fy faaaan" är liksom allt som kommer ur skallen.

Det är så utstuderat elakt och ONDSINT av dessa män att utnyttja, sälja, våldta och förnedra utsatta BARN på det sättet som det framgår här och här och även här.

Det handlar ändå om socialt fungerande män med villor, fruar och respektabla jobb. En är mellanstadielärare, en nån slags nöjesarrangör och 60åringen som nyligen greps är egenföretagare. Den huvudansvarige (dvs han som raggat upp tjejerna) är en hög chef på ett börsnoterat företag. Allt utnyttjande har dessutom skett i samförstånd dessa fina herrar emellan. Någon av dem borde ifrågasatt ifall de inte gått över gränsen. Men nej, dessa vuxna och rediga män har fortsatt och fortsatt förlusta sig på de mest vidriga sätt. Det visar, tycker jag, på hur onda de är och vilken genomrutten kvinnosyn de har.

Visst de är inte dömda osv än, men de flesta har ju gjort vissa former av medgivanden om koppleri och sexköp. Att de sen inte "visste"(för att de inte frågade) att de var minderåriga spelar noll roll.

 

Inlagt 2009-03-26 10:46 | Läst 10919 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugoåtta med siffror i fältet här