Barnsidan - Jag har fått en av varje!
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Jag har fått en av varje!

Jag har fått tre barn - en av varje sort. Den första är en viss sort - hon är intelligent, lite disträ och ganska slarvig. Sen hon var ettåring har nallebjörnar i alla former haft en speciell plats i hennes hjärta. Hon är helt tokig i gosedjur, som exempel kan jag berätta att hennes samling med krambjörnar är imponerande - 23st!

Nästa barn blev av en annan sort. Han har känslorna utanpå (både gott och ont ska tilläggas...) är social och vetgirig. Han är också makalöst intresserad av djur och natur. När han fick påskpengar gick han och köpte Brutus Östlings "Kaxiga Fåglar" och jag tror att han när en liten dröm om att bli fågelskådare.

Den sista lilla tjejen är ytterligare en sort. Hon har ett otroligt temperament, vet exakt vad hon vill och pratar bara om bilar, traktorer och moppar.

Innan hon kör iväg med dockvagnen är hon noga med att plocka bort dockorna och insatsen de ligger i. Hon är inte ute med en dockvagn utan med en traktor! "Tattoooo!" hör man lång väg.

Det slår mig varje dag hur otroligt coolt det är att de stöpts i samma form (utseendemässigt är de väldigt lika varandra), har snarlika uppväxtförhållanden och ändå blir de helt olika och unika i läggning, intressen och temperament.

Är dina barn lika varandra?

Inlagt 2009-06-06 15:53 | Läst 7414 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tolv med siffror i fältet här