Barnsidan - I made this!
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

I made this!

När jag hade syslöjd i skolan skulle alla sticka en egen maskot. Min blev fulast av alla, sen dess har jag fått för mig att jag inte kan. Men jag har det i blodet, min mormor kunde sticka, brodera, virka som en gud. Min mamma kan sy vad som helst - hon har t.ex sytt min brudklänning och utklädningskläder till barnen. Jag vill också kunna. Men jag kan knappt sy en simpel gardin!

Jag är egentligen också himla pysslig och rätt händig av mig. Kolla bara här vad jag broderade under universitetstiden (ja, jag hade tråkigt :)Så när jag tänker efter så handlar det nog mer om självförtroende. Den där bajenmaskoten från syslöjden har förföljt mig länge nog och nu ska jag utmana mig själv med att sticka nånting. Det finns så mycket fina garner som verkar göra jobbet, så nu ska här stickas. Lovar att rapportera hur det går.

Håller du på med något handarbete eller annat pyssel?

Inlagt 2008-03-12 10:45 | Läst 6224 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtionio med siffror i fältet här

Åsa Norlander (2008-03-12 22:03)
Tyckte att jag såg min stickade maskot hos lilla mamma för inte så länge sen!
En kompis till dottern har en väldigt fin sjal i något fluffigt garn, det ser liksom ut som att det hänger glittriga trådar ut från själva stickningen!
Jag syr gardiner med raksöm, typ panelgardiner, men sen är det stopp!
Sy-Kristina sätte nog käppar i hjulet för oss!
Jaha! var det brodera du gjorde i Umeå! Jag är imponerad!