Barnsidan - Hotelldrömmar
Meny

Hotelldrömmar

I nåt snyggt nummer av nåt glossigt magasin läser jag om folks hotelldrömmar. Ett hotell är väl ett hotell, är väl ett hotell? Ett ställe man ska sova på och sen dra vidare från? Jag fattar inte grejen med att betala extra mycket för att det är fondtapeter, konstnärliga väggmålningar och takterasser med snygga men totalt osköna möbler på.

När jag är ute och reser vill jag ha ett hotell med rena lakan, rena toor, bra in- och utcheckningsmöjligheter och god frukost. Sen skiter jag högaktningsfullt i atriumgården eller vilken kuf som inrett just mitt rum.

Men det jag har mest emot designhotell är att man känner sig som en jättelik elefant i en porslinsaffär när man kommer med alla barnen. Som inte kan sitta snyggt i en vit soffa, eller som inte förstår att man inte petar på varenda snygg petit four på frukostbuffén och inte ens har vett att se att någon faktiskt tänkt ut hur tygerna matchar.

Men nu verkar Rica Hotels ha gjort en sann hotelldröm för barnfamiljer (och en sann mardröm för alla yogande storstadsinglar hahaha) i det nya Alfonshotellet som ligger i Älvsjö.

Där hittar man Alfons helikopter, en snickarbod och såklart en massa barnanpassat i menyn och även i baren. Jag skulle tippa att om man nångång ska få träffa Alfons hemliga vän Mållgan så är det nog just här!

 

 

Inlagt 2010-05-03 22:23 | Läst 17188 ggr. | Permalink
Kategorier:
Resor & Äventyr 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofyra med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook