Barnsidan - Himmel och helvete
Meny

Himmel och helvete

barnsidan har fått i uppdrag att testa två leksaker i Playskools nya leksaksserie Explore N 'Grow som är skapad för barn mellan 0 och 2 år.

Nu har min tvååring testat sakerna (till storasyskonens stora förtjusning) och här kommer recensionerna.

Tumble N Twirl (6mån+)

Funkar så här: Man stoppar i bollar, och trycker ner stången och alla bollarna snurrar runt inne i trumman. Man kan skjuta upp luckan och är trumman igång flyger alla bollarna ut.

Rekommenderat pris: 349.50kr

Barn: Min tvååring tyckte det var intressant att ta reda på hur hon skulle få fart på bollarna. Det blir en himla fart och det rasslar roligt med bollarna.

Alternativ användning när man tröttnat; man kan stoppa i andra saker och använda den som väska. Bollarna kan man leka affär med och man kan ha dem med i dukningen till nallarna.

Vuxen: Färgglad leksak, verkar inbjuda till lek. Bollarna känns som de inte kommer hålla så länge, pga av den tunna plasten.

Busy Ball Popper (9mån+)

Funkar så här: Man lägger bollarna i rännan och de rullar ner i maskinen. Sätter man på den (man trycker ner den oranga staven) går musik och en fläkt igång och bollarna som ligger i tunneln (som man ser utifrån) blåses upp och tillbaka i rännan. Ibland flyger bollarna lite för högt och hamnar inte i rännan, varpå man måste springa efter bollarna för att ständigt mata på kretsloppet.

Rekommenderat pris: 579.50kr

Barn: Tjut av glädje till musiken och det var väldigt kul att jaga bollar som flög och rullade långt. Tröttade dock ganska snart och tyckte att bollarna var roligast att använda till tepartyt.

Vuxen: Jag skrattade också, mest över vilken fart det blev. En intensiv upplevelse med hetsig, kul musik och en fläkt som jagade på. Vi tröttnade dock ganska snart, antagligen på ljudnivån. Men efter nån dag var den rolig igen!

Inlagt 2009-11-16 15:27 | Läst 22243 ggr. | Permalink
Kategorier:
Prylar 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här

Viktoria (2009-11-19 22:34)
Priset!!!! Huva!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook