Barnsidan - Hela livet ska levas mellan 16 och 19
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Hela livet ska levas mellan 16 och 19

Är det inte sjukt egentligen hur lite tid man är med familjen fastän man "är" familj dygnet runt. Jag har min yngsta på förskolan mellan 9 och 15. Lyxiga tider eftersom jag jobbar hemifrån och vi saxar en del. Men det är ändå en fjärdedel av dygnets timmar. Mina stora går i skolan från 8 och kommer hem ca 16. 8 timmar borta, eller en tredjedel av dygnet.

Sen är mina ungar riktiga sovmaskiner. Mellansonen sover "bara" 9-10 timmar medan madamerna behöver 10 timmar minst. Det blir inte mycket tid kvar då, att umgås och vara familj på.

I praktiken är det tiden mellan 16 och 19 som är familjetid på vardagarna. Det är samtidigt då allt annat familjerelaterat ska hända! Klockan 16 till 19 är min värsta tid på dygnet, pulsen och stressnivåerna slår i taket! Fast jag inte har några krav alls tycker jag... Det ska skjutsas till gymnastik, det ska veckohandlas, hämtas på gymnastik, det ska göras ärenden. Kalaspresenter ska inhandlas, mat ska lagas, läxor förhöras och nästkommande dag planeras. Phew!

Bästa tiden är värsta tiden. Hur kommer man ur det?

Inlagt 2009-03-13 22:41 | Läst 10880 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiofem med siffror i fältet här

Mia Althoff (2009-03-14 19:52)
mina har också bara en aktivitet. dessutom samma dag. tycker ändå det är så mycket.
men det är nog lite så jag ÄR också. blir rastlös av att bara softa.