Barnsidan - Favoritbilen
Meny

Favoritbilen

En av favoriterna bland Pixars filmer är Bilar. Jag gillar berättelsen och tempot, men framförallt gillar jag alla små detaljer. T.ex att de små surrande flugorna är bilar som lämnar bilsprå i luften ;)

Den allra roligaste är Bärgarn - en gammal bärgningsbil som sett sina bästa dar men ändå har massa bus och lek i sig. Nu har Bärgarn fått en helt egen film (DVD o BluRay) med 9 kortfilmer som också innehåller bonusmaterial i form av kommentarer och smygtittar på kommande filmer.

Låter som en perfekt julklapp!

Så här skriver Disney själva om filmen

Starta upp skrattmusklerna och gör dig redo för en riktigt kul stund tillsammans med suveräne Bärgarn från Disney/Pixars succéfilm Bilar! I nio hejdlöst roliga historier får du se Bärgarn i roller som matador, racingbil, monstertruck, våghalsig stuntbil, hårdrocksstjärna, brandbil och även som OFB - Oidentifierad Flygande Bärgare.

Dessutom innehåller denna utgåva två aldrig tidigare visade kortfilmer: Bärgarn på månen samt Bärgarn som privatdetektiv! Så spänn fast säkerhetsbältet och följ med Bärgarn - Kylarköpings starkaste personlighet - plus alla andra favoriter från filmen Bilar på en fart- och skrattfylld åktur för hela familjen!

©Disney/Pixar

Inlagt 2010-11-04 19:41 | Läst 16053 ggr. | Permalink
Kategorier:
Filmer 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiotvå med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook