Barnsidan - Det verkar så hårt att vara ung i dag
Meny

Det verkar så hårt att vara ung i dag

Det är inte många år kvar till min dotter blir tonåring. Och jag måste säga att jag inte ser fram emot det. Jo, jag ser fram emot att se vilken liten teenager hon kommer bli. Men jag ser inte fram emot att se henne vara tonåring/ung i det samhälle vi har idag. Det verkar vara så mycket konstiga och sjuka krav. Inte bara på vikt och utseende utan på att man ska vara så framgångsrik. Kanske är det inget nytt att det är eftersträvansvärt att vara snygg och framgångsrik, men de unga tjejer man ser idag så forcerade och samtidigt helt tomma ut. Som robotar. Hinner de ha kul under tiden, undrar jag?

Sitter och kollar bilder och läser intervjuer från VeckoRevyns Blog Awards.

Hanna Fridén som är utsedd till årets kaxigaste bloggare

- Jag har inga dirketa mål med bloggen men som alla andra 80-talister har jag mål om att hinna med hundra olika jobb.

Det verlar vara så mycket power och business. Redan när man är 17 ska man ha en blogg som drar in miljoner och attraherar både besökare som annonsörer. Jag tycker det är lite äckligt faktiskt.

Ebba von Sydow om de nominerade som är från 15 och uppåt

– Jag vill lyfta fram att det handlar om duktiga och ambitiösa entreprenörer. Det är girlpower!

När jag var 17 så var jag olyckligt kär stup i kvarten och låg och deppade i mitt tonårsrum med Dave Gahan på väggarna. Jag hade inte lyckats samtidigt vara snygg, kreativ och tekniktörstig och driven entreprenör ovanpå det!

Fy fan för att behöva matas med att det är girlpower hit och girrrrlpower dit.

 

Inlagt 2008-10-24 11:30 | Läst 10778 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioåtta med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook