Barnsidan - Det snurrar fort!
Meny

Det snurrar fort!

Livet med man, villa, landställe, eget företag och tre barn i olika faser snurrar rätt fort. Jag tror faktiskt att jag nått gränsen för vad jag klarar av att hålla i luften - och vet ni! Det känns som jag först nu har balans.

Förut har jag nästan alltid känt att jag måste göra liiite mer, fixa Det också, och kanske lära mig nåt mer, skriva mer, träna mer, vara mer social, vara mer... Helt enkelt pressa mig själv att bli lite bättre. Att det funnits mer att hämta har liksom gnagt i mig. Och jag har nog varit oförskämd att inte uppskatta allt det fina jag faktiskt har.

Det är en häftig känsla av att vara helt uppfylld av vardag och gilla det. Förut hade jag nog, med andan i halsen, försökt pressa in något mer. Men nu är gränsen nådd, inget mer får plats på schemat just nu. Det fyller mig med nånslags frid. Eller så är det bara lättja :)

Inlagt 2007-12-14 11:54 | Läst 6804 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettio med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook