Barnsidan - Barnen håller mig normal
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Barnen håller mig normal

Utan barnen och allt runtikring skulle jag leva helt utan rutiner. Vara vaken om nätterna och sova länge. Som en vampyr. Lyssna på musik och bara jobba, jobba, jobba. Det finns så mycket man kan lägga tid på, jag skulle aldrig gå runt och "bara vara". Min hjärna skulle koka och min kropp förfalla eftersom jag skulle sitta vid datorn hela tiden.

Det är tur att jag har tre barn som kräver att jag vaknar i tid (dvs måste gå och lägga mig i tid för att orka), lagar näringsriktig mat, försöker hålla mig i trim och har lite koll på omvärlden. Tack för det underbara människor!

 

Inlagt 2008-10-08 11:32 | Läst 8181 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugo med siffror i fältet här