Barnsidan - Ännu en vecka har gått
Meny

Ännu en vecka har gått

Allvarligt - vad eller vem äter upp all tid? Jag måste börja bli lite mer strukturerad. Får inget gjort!!

Idag gick jag upp 08.00 (sommartidspigg), la mig i badet med ettåringen en stund. Åt frukost och sen kom de stora barnen hem från farmor vid 11.30. 14.30 kom stora dottern hem från ett kalas. Sen började jag med maten och efter maten spelade vi lite innan läggdags 20.00. Och nu är klockan över midnatt och jag vet inte riktigt vad alla timmarna gick åt till.

Har inte vikt tvätt som jag skulle. Har inte fixat matsäck som jag skulle. Har inte jobbat klart ett projekt som jag skulle. Har inte ringt tvättmaskinskillen som jag skulle. Har inte anmält tid i skolans system som jag skulle. Har nte varit och veckohandlat som jag skulle. Har inte fixat hus till semestern som jag skulle gjort för typ en månad sen.

Har framförallt inte gått och lagt mig i tid som jag skulle. Nu ligger jag på minus denna vecka med.

 

 

Inlagt 2008-10-27 00:47 | Läst 10110 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiofyra med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook