Barnsidan - Bo med Alfons Åberg på Stockholms smartaste barnhotell
Meny

Bo med Alfons Åberg på Stockholms smartaste barnhotell

Jag hade ju läst på innan vi skulle få komma och bo på det så kallade "Alfonshotellet" och var förväntansfull över alla fantastiska saker som utlovades. Mest sugen var jag nog på att kolla in Alfons helikopter och se vad hotellet gjort för att kalla sig "barnhotell".

Allt var över förväntan! Här kommer några utvalda grejer vi, förutom Alfons lekhörna, tyckte var speciellt bra och smarta.

1. I badrummet och på alla toaletter fanns det pallar så små barn kunde nå upp och tvätta händerna. Genidrag!

2. Små detaljer som gör att barn känner sig välkomna. En badanka i badrummet till exempel.

3. Barnpassning på rummet. När småttingarna ätit, snickrat med Alfons, flygit helikopter, läst böcker och kollat på film i Alfonsbion är det skönt att gå upp på rummet och lägga sig. Vill man som förälder då ha en mysig stund på tu man hand kan man låta proffsiga barnpassarna Nannynu passa barnen på rummet. Mamma och pappa kan med gott samvete ta sig lite barnfri tid - med barnen i trygga händer. Smart!

4. Man kan besöka Alfonshotellet utan att sova över! På lördagar och söndagar dukar Alfonshotellet upp för familjebrunch och då står hela Alfons lekhörna, inkl bion, helikoptern, biblioteket, snickarhörnan mm till förfogande! Boka bord innan, det blir fort fullt!

5. Prisvärt! Att bo på Alfonshotellet, med allt som ingår, är mycket prisvärt. Det kostar under tusenlappen för hela famijen, då ingår hotellrummet, fri parkering, frukost och tillgång till Alfonsavdelningen. Så ska ni som familj (oavsett om ni är en eller två vuxna!) besöka Stockholm kan jag verkligen rekommendera att ni tar in på Rica Talk Hotell i Älvsjö just utan för Stockholm. På bara några minuter tar ni er med pendeltåget direkt in till T-Centralen där shopping och alla Stockholms sevärdheter finns inom nära avstånd.

(Stort tack till Skugge&Co samt Rica Talk Hotell som lät oss komma och prova på att bo på Alfonshotellet)

 

 

Inlagt 2010-05-09 09:47 | Läst 42909 ggr. | Permalink
Kategorier:
Resor & Äventyr 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextio med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook