Barnsidan - Åh, nej! Inte en sån dag
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Åh, nej! Inte en sån dag

Idag har jag en sån där jobbig dag när allt bara går fel. Det började redan igår med att jag skar mig djupt i tummen när jag hackade sötpotatis till de rostade rotsakerna. Sen har det fortsatt med välta kaffekoppar, jackor med tappade knappar och när jag klev ur bilen för att gå in på ett möte såg jag att jag glömt ta av de snygga blå plastskydden från skorna.

Jag brukar väldigt sällan använda de där skydden. Det går oftast fortare att helt enkelt ta av sig skorna och gå in. Men idag använde jag plastskydd bara för att jag snabbt skulle in och lämna ett par vantar på hyllan.

Det är lite pinsamt som att gå runt med toapapper som fastnat under skon, eller när minikjolen fastnar innan för strumpbyxorna när man varit på damernas på krogen...

Undra hur många som sedan sett mig gå med de där plasttofflorna på, pekat och skrattat lite igenkännande. :)

 

 

 

Inlagt 2009-03-12 13:40 | Läst 10896 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiotvå med siffror i fältet här