Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Trodde jag var proffs

Igår gjorde jag hela dagens planering, inkl körschema inne på ICA. Alla grejer sorterade i ordning efter var de finns i affären. 08.54 parkerade jag. Det var redan FULLT! Sen tog det nästan en timme, trots mitt supereffektiva upplägg att plocka ihop och baxa hem all julmat.

Som tur är har jag nu bara tvättvikning och julklappsinslagning kvar. Igår manglade jag duken, putsade silvret och bytte lakan. Snart - snart - är allt klart för julefrid.

GOD JUL

 

Inlagt 2008-12-23 10:53 | Läst 2654 ggr. | Permalink

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofyra med siffror i fältet härHej pappa!

Har du ett barn mellan 0 och 18 månader? Vill du reflektera över hur du mår efter att ha blivit pappa?
Dina svar är till stor hjälp i arbetet för att pappor ska få rätt stöd och hjälp i framtiden. Det kan också vara givande för dig själv att fylla i den. Gå in på länken nedan och svara på frågorna online! Anonymt förstås.
www.pappastudien.com