Länkar
Senast inlagda:


Rikshandboken - barnhälsovård

Rikshandboken i barnhälsovård är en nätbaserad, kvalitetssäkrad kunskapskälla om hälsa och utveckling hos barn i åldrarna 0-6 år. Rikshandboken uppdateras kontinuerligt, ger de senaste rekommendationerna och konkreta förslag på program och rutiner inom barnhälsovården. FN:s konvention om barns rättigheter ska följa som en röd tråd genom alla texter. Rikshandboken i barnhälsovård ägs gemensamt av alla landsting och regioner. Det tvärprofessionella redaktionsrådet består av representanter från barnhälsovårdens överläkare, allmänläkare, samordnare/vårdutvecklare och psykologer, utsedda av respektive yrkesförening.
Info om vaccination, amning, barnhälsoprogrammet, utsatta barn mm »


Zunblock är ett svenskt varumärke som fokuserar på säkra UV-kläder till barn.

Zunblock gör dig säker i solen. Hos oss finner du säkra UV-kläder, hattar, solglasögon, badskor med mera till barn och vuxen.
Zunblock - Svenska UV-kläder och UV-hattar »


Spanien.se

Spanien.se är naturlig startpunkt för dig som skall resa till Spanien. Det finns kompletta tjänster inom charter, hotell, flygresor och sista minuten.
Spanien.se »


GuLa Design hemsydda barnkläder

Egendesignade busiga barnkläder för lekande barn.


Popular hotels

Popularhotels.com är en helt ny tjänst där vi handplockar hotell i större städer baserat på vilken restyp du är, familj, par eller affärsresenär. Omdömen och upplevelser från tidigare gäster ligger till grund för våra val.
Populära hotell »


Gneis funktionskläder

Gneis är ett populärt svenskt varumärke som tillverkar och säljer ytterkläder för barn upp till 15 år (storlekar 74-164 cl). Våra kläder håller mycket hög kvalitet och är speciellt framtagna med hänsyn till barnens komfort. Vårt sortiment innehåller bland annat skalkläder, overaller, vinterjackor, täckbyxor, underställ och handskar.
www.gneis.se »


Sverigekredit.se - Låna pengar smartare

Sverigekredit.se är en ledande, oberoende och gratis jämförelsetjänst där du snabbt, tryggt och enkelt jämför lån från svenska banker och kreditbolag.
Sverigekredit.se - jämför lån från svenska banker och kreditbolag »


Laura's Circus - Unik och färgglad barndesign

Laura's Circus tillverkar unika och färgglada barnsaker. Vår specialitet är babyfiltar och barnfiltar och dessa finns tillgängliga i olika mönster och färger. Vi använder oss dessutom av minky, som är ett unikt och underbart fluffigt fleecematerial. Alla våra produkter är handmade inom EU.
Laura's Circus Webbshop »


Familjekompetens

En blogg med tankar om föräldraskap, mest om tonårsföräldraskap. I sitt arbete har Sanna träffat hundratals föräldrar/tonårsföräldrar och vet vilka frågor som brukar dyka upp. Honär själv mamma till tre barn, en dotter på 21 år, en son på 20 år och en son på 12 år.
Sanna Håkansson bloggar om föräldraskap och att leva med tonåringar »


En annan du

Petra har skrivit den omtyckta boken "Med känsla för barns självkänsla", håller intressanta föreläsningar och i hennes blogg kan du läsa texter och tankar om barns självkänsla och föräldraskap.
Petra Krantz Lindgren bloggar om föräldraskap och självkänsla »