Ingredienser (4 pers)
4 kycklingfiléer
olja/smör, salt, peppar
senap = ca en halv matsked beroende på smak och styrka
honung = en halv dl kanske
fetaost ca ett paket men man kan ha mindre eller mer
1/2 burk fraiche (smalare variant)
två rödlökar
två tomater
ett eller två äpplen
ris
(man kan strunta i fraichen helt men det blir lite torrt då)
Sätt ugnen på 225 grader och förbered riskokning (koka upp vattnet typ).
Hacka rödlök/lök, äpple och tomat
Blanda ihop lite honung och senap och fraiche samt krydda lite efter smak
Hacka/skär upp små bitar av fetaost (gärna mager)
Blanda ihop honungsgeggan med grönsakerna och fetan till en god röra
Smaka av och krydda, lägg till senap eller vad som behövs
Bryn filéerna i lite smör/olja i stekpanna och salta och peppra som vanligt.
Lägg upp brynta filéer på en ungsfast plåt/form och ös på all gegga
Stek i ugnen tills det fått färg, löken blivit mjuk och kycklingen blivit genomstekt.
Det tar allt mellan 15-30 min beroende på en massa saker. Servera med ris, sojasås och någon sallad. Det ska ligga ett litet berg med feta/tomat/äpple/lök på varje filé och så lite såsigt runt omkring.