Kassler i ugn
Publicerad: 2004-05-27
Snabbt, lätt och gott
Kassler i ugn
600 g Kassler
6 port. ris
1 st purjolök
3 dl vispgrädde
1 dl majonäs
1 dl mild chilisås
salt och peppar
3 dl riven ost
Gör så här:
*Koka riset
*Vispa grädden
*Skiva purjulöken i smala "pengar"
*Blanda grädden,purjolöken,majonäsen,
chilisåsen,salt och peppar
*Lägg det kokta riset i botten på en braspanna
och lägg kasslerskivor ovanpå
*Häll gräddblandningen över och strö över
den rivna osten
*Ställ i ugnen i 15 minuter i 200°
*Servera med sallad och en bulle
Skrivet av: Nena
Mamma till två töser på snart 10 och 13 år.
Bor i Skåne tillsammans med man,barn ,hundar och ett marsvin.
Lämna gärna en kommentar!
Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.