Barnsidan - Specialplättar
Meny

Fest > Specialplättar

Specialplättar

Publicerad: 2004-05-29
Mjölkfria. Havre istället för vete brukar fungera för vuxna glutenintoleranta
3 ägg
4 dl kokosmjölk
2,5 dl havregryn
2 krm salt
ev bakpulver
ev 1 tsk nystött kardemumma eller ingefära

Mixa havregrynen lite. Blanda ingredienserna och låt stå och dra minst 30 minuter, gärna längre. Kardemumman verkar vara till för att dölja kokos- och havresmaken, men är en bra idé även till vanliga plättar. Bakpulvret är vår egen idé. Vi serverade dem med vaniljglass och lätt mosade hallon. MUMS!

Källa: Allers juli 2002


Skrivet av: Anna Holmberger



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiosex med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook