Fetalax med randig pasta
Publicerad: 2004-06-06
"Snygg" och lättlagad laxrätt med mycket smak.
4-6 personer
4-6 laxbitar
1 burk lätt creme fraiche
1 bit fetaost...ca 200g
peppar
tagliatelle
1 squash
2 morötter
parmesanost
1 kruka färsk basilika
peppar
Mosa osten och blanda med creme fraiche, smaka av med peppar. Bred röran på laxbitarna. In i ugn...15-20 minuter.
Hyvla långa strängar av morötterna med osthyvel, skär squashen i likadana långa strängar. Koka pastan, när 2 minuter återstår av koktiden läggs grönsakerna ner i vattnet o får koka med. Häll av vattnet och vänd ner en massa parmesan och färsk basilika. Smaka av med peppar.
Hoppas att det ska smaka:-)
Skrivet av: Anneli Karlsson
Mälardalsbo med kreativ hjärna som lätt blir uttråkad. Älskar det skriva ordet, och att skriva det! Tycker att humor är förlösande, men kan ibland bli för ironisk, måste passa mig!
Mamma till busfrö född i slutet av 2003.
Gillar skarpt mode, inredning, matlagning och allsköns skapande.
Lämna gärna en kommentar!
Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.