Basilikasås
Publicerad: 2004-05-27
Urgo sommarsås till grillat ljust kött eller ringlad över färskpotatisen!
Basilikasås
Räcker gott o väl till 4
1 paket fryst basilika
1 burk creme fraiche (mindre eller mer lätt...du väljer sort)
2 msk balsamvinäger
1 klyfta vitlök, eller fler om man är vitlöksälskare
salt
peppar
Mixa basilika, balsamvinäger och ett par matskedar creme fraiche.
Häll upp i serveringsskål och rör i resten av creme fraichen tillsammans med krossad vitlök, salt och peppar.
Servera till grillat ljust kött eller ringla över ett lass färskpotatis.
Skrivet av: Anneli Karlsson
Mälardalsbo med kreativ hjärna som lätt blir uttråkad. Älskar det skriva ordet, och att skriva det! Tycker att humor är förlösande, men kan ibland bli för ironisk, måste passa mig!
Mamma till busfrö född i slutet av 2003.
Gillar skarpt mode, inredning, matlagning och allsköns skapande.
Lämna gärna en kommentar!
Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.
Tidigare kommentarer/betyg