Barnsidan - Basilikasås
Meny

Fest > Basilikasås

Basilikasås

Publicerad: 2004-05-27
Urgo sommarsås till grillat ljust kött eller ringlad över färskpotatisen!
Basilikasås

Räcker gott o väl till 4

1 paket fryst basilika
1 burk creme fraiche (mindre eller mer lätt...du väljer sort)
2 msk balsamvinäger
1 klyfta vitlök, eller fler om man är vitlöksälskare
salt
peppar

Mixa basilika, balsamvinäger och ett par matskedar creme fraiche.

Häll upp i serveringsskål och rör i resten av creme fraichen tillsammans med krossad vitlök, salt och peppar.

Servera till grillat ljust kött eller ringla över ett lass färskpotatis.

Skrivet av: Anneli Karlsson
Mälardalsbo med kreativ hjärna som lätt blir uttråkad. Älskar det skriva ordet, och att skriva det! Tycker att humor är förlösande, men kan ibland bli för ironisk, måste passa mig! Mamma till busfrö född i slutet av 2003. Gillar skarpt mode, inredning, matlagning och allsköns skapande.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettioett med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Veronika Peterson (2004-06-06 23:36)
Åh, precis vad jag var ute efter...


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook