Sommarens Örtsås
Publicerad: 2004-05-29
Välj först en av dessa tre:
Mager: 1 dl lättfil + 1 dl lätt Kesella (ändra proportionerna om du vill ha tjockare/lösare)
Mellan: 1 burk lätt Creme Fraiche
Fet: 1 burk vanlig creme fraiche
Smak: ½-1 paket frysta Örtkryddor Provensal
1 finhackad/pressad/krossad vitlöksklyfta
salt
ev 1-2 msk majonnäs med önskad fetthalt
Blanda alla ingredienser, låt stå övertäckt (så att inte vitlöken avger smak) i kylen en stund, gärna några timmar. Passar till allt grillat, tex kyckling, lax, fläskfilé, nötkött av olika slag, samt som fyllning i bakad potatis.
Källa: Eget recept
Skrivet av: Anna Holmberger
Lämna gärna en kommentar!
Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.