Barnsidan - Hög halt omättade fettsyror i blodet ökar risken för allergi
Meny

Nyheter > Hög halt omättade fettsyror i blodet ökar risken för allergi

Hög halt omättade fettsyror i blodet ökar risken för allergi

Omättat fett, framför allt omega-3-fettsyror, lyfts ofta fram som nyttigt och hälsosamt. Men ny forskning visar att omättade fettsyror kan öka risken för allergi hos barn.

Läs mer i Göteborgs Universitet

Källa: Göteborgs Universitet


Artikeln har visats: 1479 gånger
Publicerad: 2013-07-11 11:36:56
Inlagd: 2013-07-11 08:28:05
Uppdaterad: 2013-07-11 11:43:12

taggar
allergi  omega-3  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttio med siffror i fältet här

Fler nyheter

Karolinska Institutet 2022-03-28 09:48
Vaccination mot covid-19 under graviditeten ger ingen ökad risk
Stockholms Universitet 2022-03-15 17:55
Ensambarns hälsa sämre i vuxen ålder
Karolinska Institutet / Forskning.se 2022-01-14 00:24
Ingen förhöjd risk för psykisk ohälsa för IVF-barn
Rabén & Sjögren 2021-12-14 17:02
Lagom till jul kommer 20:e boken i Emil Wern-serien
 2021-11-30 12:33
Mammor hjälper forskare hitta faktorer som påverkar amningen av nyfödda
Sveriges Radio 2021-11-30 10:57
Bris inviger sin första mottagning i Norrland
DN.se 2021-11-30 10:57
Hon är första barnmorskan att lämna Danderyds sjukhus
Alla nyheter

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook