Rabarberpaj
Publicerad: 2004-06-07
En jättegod, superenkel och rykande snabb rabarberpaj som blir lite gott knäckig. Man kan gärna byta ut rabarber och göra en äppelpaj istället, precis lika gott!
Smöra en form och fyll botten med rabarberbitar.
Rör ihop:
2-2½ dl socker
2-2½ dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
Smula blandningen över rabarberbitarna.
Smält 75-100 gram smör/margarin och häll över.
Grädda i ugn 200 grader ca 20 minuter, tills pajen fått lite färg.
Servera med glass, vaniljvisp eller något annat som lockar...
Skrivet av: Veronika Peterson
Jag är drygt 30 år gammal, bor med min man i ett rött hus med vita knutar någonstans i Värmland. Vi har tillsammans våra två pojkar, Isak (2000) & Axel (2003).
Arbetar som förskollärare på en I Ur och Skur-förskola.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lämna gärna en kommentar!
Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.
Tidigare kommentarer/betyg
Anette (
2005-05-24 20:21)
Busenkel och jättegod! Har prövat att göra den som äpplepaj..Mumsfilibaba! :-D