Barnsidan - TV4 sänder serie om Curlingföräldrar
Meny

Nyheter > TV4 sänder serie om Curlingföräldrar

TV4 sänder serie om Curlingföräldrar

I fyra program diskuterar programledarna Malou von Sivers och Lennart Ekdal diskutera ämnet på ett djupare plan med gäster samt författaren Anna Wahlgren, som skrivit Barnaboken, och Bengt Grandelius, psykolog som skrivit boken Att sätta gränser. De är med som experter i alla fyra avsnitt.

Varje program behandlar ett område där svårigheten att sätta gränser blir tydlig - mat och måltider, bristen på konsekvens, när mamma säger ja och pappa säger nej, service och uppassning och gränssättning när det gäller sovtider och sovvanor är några av frågorna som tas upp.

I varje program ställer en känd förälder sina frågor till experterna. Det första programmet gästas av artisten och trebarnsmamman Pernilla Wahlgren, vars problem inte är middagen utan frukosten. I det andra programmet kommer artisten och trebarnspappan Leo Mendez. Det tredje programmet gästas av justitieministern och fyrabarnspappan Thomas Bodström och i det fjärde är krönikören och tvåbarnsmamman Linda Skugge gäst.

Alltsammans ledde till att en ny programserie om föräldrar och barn med utgångspunkt från begreppet curlingföräldrar. Programmen sänds under fyra söndagar i maj klockan 20.30 (start 9/5).

Källa: tv4.se


Artikeln har visats: 2842 gånger
Publicerad: 2004-05-05 22:32:09
Inlagd: 2004-05-05 22:31:41
Uppdaterad: 2013-07-08 14:55:06Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiotvå med siffror i fältet här