Barnsidan - Nyttig kost kan minska risken att föda i förtid
Meny

Nyheter > Nyttig kost kan minska risken att föda i förtid

Nyttig kost kan minska risken att föda i förtid

En kost baserad på frukt och grönsaker, viss fisk samt fullkornsprodukter tycks minska risken att föda för tidigt. Det visar en nordisk studie som analyserat data från 66 000 gravida norska kvinnor och som publiceras i British Medical Journal.

Läs mer i Expertsvar

Källa: Expertsvar


Artikeln har visats: 1409 gånger
Publicerad: 2014-03-05 10:45:02
Inlagd: 2014-03-05 08:56:19
Uppdaterad: 2014-03-06 10:14:07



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofem med siffror i fältet här

Fler nyheter

Capio / mynewsdesk 2022-09-06 14:56
BB S:t Göran öppnar för föderskor 1 april 2023
Göteborgs Universitet / Forskning.se 2022-09-05 11:49
Gifter i gamla plastleksaker innebär hälsorisk för barn
 2022-07-18 18:16
Ny terapiform online för att behandla tonårsdepression
Umeå Universitet / Forskning.nu 2022-07-06 08:56
Så påverkas skolresultaten av prematur födsel
Karolinska Institutet 2022-06-27 16:06
Forskare: Minska matallergi med tidiga smakportioner
 2022-06-01 09:59
Bilbarnstol från Cybex i topp i stort test
Karolinska Institutet 2022-03-28 09:48
Vaccination mot covid-19 under graviditeten ger ingen ökad risk
Alla nyheter

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook