Barnsidan - Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans
Meny

Nyheter > Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Barn med högre genetisk risk för celiaki löper högre risk att få sjukdomen om de äter mer gluten, visar forskning från Lunds Universitet.

Läs mer i Livsmedel.se

Källa: Livsmedel.se


Artikeln har visats: 702 gånger
Publicerad: 2016-09-23 09:35:03
Inlagd: 2016-09-21 16:58:30
Uppdaterad: 2016-10-17 09:43:51

taggar
..  celiaki  gluten  glutenintolerans  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här

Fler nyheter

 2020-05-29 14:19
FHM: Gymnasieskolorna kan öppna igen till hösten
Sveriges Radio 2020-05-29 11:35
Kinkiga barn långvarig utmaning vid matbordet
DN.se 2020-05-29 11:35
Så räddades bebisen i Uppsala - Sveriges yngsta covid-patient
SvD 2020-05-29 11:35
Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark
Sveriges Radio 2020-05-28 16:30
Kvinnor erbjuds självtest för HPV-virus
Region Västerbotten / MyNewsdesk Sweden 2020-05-28 16:30
Fler efterkontroller och färre bristningar i Västerbotten
Göteborgs Universitet 2020-05-28 16:30
Nationell studie om covid-19 och graviditet
Alla nyheter