Barnsidan - Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans
Meny

Nyheter > Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Barn med högre genetisk risk för celiaki löper högre risk att få sjukdomen om de äter mer gluten, visar forskning från Lunds Universitet.

Läs mer i Livsmedel.se

Källa: Livsmedel.se


Artikeln har visats: 1320 gånger
Publicerad: 2016-09-23 09:35:03
Inlagd: 2016-09-21 16:58:30
Uppdaterad: 2016-10-17 09:43:51

taggar
..  celiaki  gluten  glutenintolerans  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet här

Fler nyheter

Capio / mynewsdesk 2022-09-06 14:56
BB S:t Göran öppnar för föderskor 1 april 2023
Göteborgs Universitet / Forskning.se 2022-09-05 11:49
Gifter i gamla plastleksaker innebär hälsorisk för barn
 2022-07-18 18:16
Ny terapiform online för att behandla tonårsdepression
Umeå Universitet / Forskning.nu 2022-07-06 08:56
Så påverkas skolresultaten av prematur födsel
Karolinska Institutet 2022-06-27 16:06
Forskare: Minska matallergi med tidiga smakportioner
 2022-06-01 09:59
Bilbarnstol från Cybex i topp i stort test
Karolinska Institutet 2022-03-28 09:48
Vaccination mot covid-19 under graviditeten ger ingen ökad risk
Alla nyheter

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook