Barnsidan - Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans
Meny

Nyheter > Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Barn med högre genetisk risk för celiaki löper högre risk att få sjukdomen om de äter mer gluten, visar forskning från Lunds Universitet.

Läs mer i Livsmedel.se

Källa: Livsmedel.se


Artikeln har visats: 583 gånger
Publicerad: 2016-09-23 09:35:03
Inlagd: 2016-09-21 16:58:30
Uppdaterad: 2016-10-17 09:43:51

taggar
..  celiaki  gluten  glutenintolerans  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioåtta med siffror i fältet här