Barnsidan - Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans
Meny

Nyheter > Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Ny forskning avgränsar möjliga orsaker till glutenintolerans

Barn med högre genetisk risk för celiaki löper högre risk att få sjukdomen om de äter mer gluten, visar forskning från Lunds Universitet.

Läs mer i Livsmedel.se

Källa: Livsmedel.se


Artikeln har visats: 1042 gånger
Publicerad: 2016-09-23 09:35:03
Inlagd: 2016-09-21 16:58:30
Uppdaterad: 2016-10-17 09:43:51

taggar
..  celiaki  gluten  glutenintolerans  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tretton med siffror i fältet här

Fler nyheter

Karolinska Institutet 2022-06-27 16:06
Forskare: Minska matallergi med tidiga smakportioner
 2022-06-01 09:59
Bilbarnstol från Cybex i topp i stort test
Karolinska Institutet 2022-03-28 09:48
Vaccination mot covid-19 under graviditeten ger ingen ökad risk
Stockholms Universitet 2022-03-15 17:55
Ensambarns hälsa sämre i vuxen ålder
Karolinska Institutet / Forskning.se 2022-01-14 00:24
Ingen förhöjd risk för psykisk ohälsa för IVF-barn
Rabén & Sjögren 2021-12-14 17:02
Lagom till jul kommer 20:e boken i Emil Wern-serien
 2021-11-30 12:33
Mammor hjälper forskare hitta faktorer som påverkar amningen av nyfödda
Alla nyheter

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook