Barnsidan - Kolmården öppnar redan i påsk!
Meny

Nyheter > Kolmården öppnar redan i påsk!

Kolmården öppnar redan i påsk!

I år öppnar Kolmården redan på långfredagen och håller öppet hela påskhelgen. Förutom nära möten med vilda djur och mängder av Bamsekramar blir det också äggjakt med fina priser och premiär för den nya sälshowen Seals.

- Det känns kul att i år kunna öppna redan under påsken så våra gäster får uppleva parken i det vackra vårvädret. I år blir det också extra påskaktiviteter för alla barn och vi visar upp den nya sälshowen, Seals, för första gången, berättar Christine Karmfalk, VD.

  Sealsär en helt ny sälshow med fokus på våra hav och miljö och hur våra dagliga val påverkar sälarna och andra vattenlevande djur. Många nya djurungar har också fötts i djurparken, som ett helt gäng lamm och killingar i Barnens Lantgård, två akut utrotningshotade addaxantiloper och en surikat. Noshörningskalven Ami som föddes i höstas har precis sprungit ut på savannen och träffat zebror och antiloper för första gången. Det finns mycket att uppleva i parken och i år håller Kolmården öppet extra länge under våren mellan klockan 10.00-18.00.

-Många av våra gäster vill spendera mer tid i parken för att hinna uppleva alla djur, Bamses Värld och attraktioner och därför förlänger vi våra öppettider under våren, berättar Christine.

Kolmården öppnar långfredagen den 19/4 och håller öppet till måndagen den 22/4. Parken håller sedan öppet fredagar, lördagar och söndagar under hela april och maj.

Källa: Kolmården / Mynewsdesk


Artikeln har visats: 159 gånger
Publicerad: 2019-04-17 09:11:51
Inlagd: 2019-04-17 09:07:41
Uppdaterad: 2019-04-17 09:12:50

taggar
Kolmården  


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiofyra med siffror i fältet här