Barnsidan - Årets julklapp för barn 2016
Meny

Nyheter > Årets julklapp för barn 2016

Årets julklapp för barn 2016

Airboarden - årets julklapp för barn 2016!

Årets Julklapp för Barn 2016 tar fasta på den fortsatt starka digitala trenden bland barn, som gör att barn i allt större utsträckning använder sig av digitala verktyg i sin vardag. Airboardens framfart påvisar hur barn gillar att aktivera sig med innovativa produkter som har en tydlig koppling till framtiden och science fiction.

Årets Julklapp för Barn är en utnämning från appen Veckopengen som har som mål att återspegla den produkt som barn helst av allt vill ha i julklapp. Urvalet är på över 100 000 användare av Veckopengen.

Kommentarer till Airboard som Årets julklapp för barn

”Airboarden är något alla vi barn vill ha och den är jättekul att åka på”
Felix, 12 år, medverkande i Veckopengens Barnråd

”Barn vill ha populära och trendiga leksaker. Därför ligger ett ansvar på oss som föräldrar att diskutera med våra barn om vad som är rimligt och långsiktigt hållbart att äga. Dessutom tycker jag att man ska kontrollera med försäljaren att den airboard men köper är av bra kvalité, då det förekommit fall där airboarden utgjort en säkerhetsrisk för barnen.”
Emma Persson, SBAB, Boendeekonom och förälder

”Airboarden kan ge en otrolig frihetskänsla för barnen och är säkert fantastiskt rolig. Men den uppmuntrar inte till rörelse, utan snarare till passivitet. Dessutom krävs inga skydd och jag tycker att en hjälm och mindre skydd för armbågar eller handleder hade varit på sin plats”
Liv Svirsky, Leg psykolog som jobbar med barn och ungdomar

”Årets Julklapp för Barn är spännande och häftig. Men det är också en symbol för hur dagens barn inte går, åker skateboard eller cyklar lika ofta. Vilket jag tycker är en oroande utveckling.”
Philip Haglund, VD på Veckopengen


Klicka här för att läsa mer om barnens julönskningar för 2016

Om Veckopengen

Veckopengen arbetar för att samhället på ett bättre sätt ska kunna hjälpa barn att köpa, spara och hantera sina egna pengar. Med Årets Julklapp för Barn hoppas Veckopengen kunna bidra till att öka medvetenheten kring den vardag våra barn lever i och vad för typ av produkter som barn vill ha. Årets Julklapp för Barn presenteras med kommentarer från Philip Haglund, barn i åldern 7-15 år som är med i Veckopengens Barnråd samt flera experter inom ekonomi och familjevetenskap.
Artikeln har visats: 2338 gånger
Publicerad: 2016-11-14 11:53:16
Inlagd: 2016-11-14 11:43:57
Uppdaterad: 2016-11-14 12:14:29Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotre med siffror i fältet här