Barnsidan - Ny podd om barnlöshet - "Jag vill ha barn"
Meny

Graviditet > Ny podd om barnlöshet - "Jag vill ha barn"

Ny podd om barnlöshet - "Jag vill ha barn"

Publicerad: 2017-11-22
Torsdag 23/11 lanseras en helt ny podcast som handlar om barnlöshet och längtan efter barn. "Jag vill ha barn" är en intim och personlig podcast om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet – när man inte har möjlighet att bli gravid genom den ”traditionella” vägen.

Det finns många poddar som handlar om föräldraskap men få som tar upp barnlängtan och ofrivillig barnlöshet.

– Vi kände att det saknades en podd som syftar till att skapa gemenskap och tillhörighet kring barnlängtan – en svår situation med många beslut. Vi vill också öka medvetenheten kring ofrivillig barnlöshet, säger Cilla Holm och Annika Leone som idag släpper sitt första avsnitt av podden Jag vill ha barn som produceras tillsammans med Jarowskij, vilka också gör succépodden Riddarna med brustna hjärtan.

Jag vill ha barn är en intim och personlig podcast om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet – när man inte har möjlighet att bli gravid genom den ”traditionella” vägen. Podden erbjuder en ärlig och rak insikt i den känslosamma berg-och-dalbana man kastas in i där smärta, ångest och förtvivlan blandas med glädje, hopp och humor. De pratar om hur det går till rent praktiskt: valet av donator, insemination, hur IVF fungerar, adoption, äggdonation och surrogatmödraskap – ja, allt som tar en till sitt slutliga mål: att få ett barn.

I varje avsnitt berättar Cilla och Annika om sina personliga erfarenheter av insemination och IVF, samtidigt som lyssnarna får följa Cillas pågående resa mot en graviditet genom en äggdonation.

Avsnitten, som släpps varje torsdag, finns att lyssna på via Podcasterappen, på iTunes, Libsyn eller där poddar finns.

Fäölj också instagramkontot @jagvillhabarn


Skrivet av: BarnsidanLämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextio med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook