Barnsidan - Visitkort ÄR faktiskt bra
Meny

Bloggar > Mia Althoff - på barnsidan > Visitkort ÄR faktiskt bra

Visitkort ÄR faktiskt bra

Publicerad: 2005-11-15
Nu är det bevisat
När man beställer visitkort kan man aldrig få färre än 500 st. Jag har aldrig (på mina 3 anställningar) aldrig lyckats göra av med mer än 5%. Vilket slöseri! Och ärligt talat är visitkortens tid förbi. Man addar ju varandra på msn eller använder plaxo för att hålla koll på folk. I min bransch har dessutom de flesta bytt jobb flera gånger.

Nu under hösten har jag jobbat tillsammans med en gymnasietjej i ett projekt. Även om både hon och jag är digitala och helst pratar med msn istället för telefon så fick hon mitt visitkort. Jag var rätt nöjd, det var säkert det tredje i år jag delade ut.

Idag fick jag ett meddelande att hon tappat sitt busskort och hon var rätt sur över det. Inte billigt att skaffa nytt busskort som gymnasiestudent. Under middagen ringde det på mobilen, men jag missade som vanligt att svara. Lyssnade av meddelandet som var riktigt kryptiskt; "om du är född 198x-xx-xx så kan du ringa mig på xxx". Dåre!

Men sen ramlade poletten ner!

Någon vänlig själ hade hittat det borttappade busskortet, där bara födelsedatum och mitt visitkort fanns. Imorgon får tjejen tillbaka sitt busskort.


Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextionio med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Viktoria Landgren Purser (2005-11-17 10:32)
Jag vann en jattefin jultomte en gang i ett sant dar lotteri dar man lamnar sitt visitkort! Jattebra!
Annelie :) (2005-11-16 09:23)
Ja där ser man !! :) de har sina tjusningar de där visitkorten :)