Barnsidan - Höstförberedelser
Meny

Bloggar > Mia Althoff - på barnsidan > Höstförberedelser

Höstförberedelser

Publicerad: 2005-08-25
nu äntligen är rean slut och man får klä på sig igen!
Nu har jag klickat runt halva förmiddagen för att skaffa alla grejer i klädväg som behövs till hösten. Dottern kommer bli tuff i smala svarta jeans, converse all stars och några rosa, svarta och vita toppar. Overall och uteattiraljer har hon så det räcker. Måste hitta skärp, hon är mittemellan storlekar så byxorna kommer säkert inte sitta uppe själva. En dunjacka ska jag skaffa till henne, men det är nog ingen panik. Sonen måste få galonisar NU! för de han har är i bebisstorlek och håliga på knät (dålig mamma!) och ny jacka och säkert overall också. Syrrans gamla kläder börjar vara lite väl slitna nu. Och usch vad trista killkläderna är i år - igen. Är det inte spiderman så är det batman eller skate-mode. Och han är lite för stor och medveten för att ha genomgående mjukiskläder. Mer fantasi tack!

Jag har skaffat mig ett par smala svarta jeans (hoppas de att de passar efter sommarens olater) och snart klickar jag ner de där turkosa all starsen i kundvagnen också. Nu letar jag efter några toppar, gärna en diane von furstenberg wrap! Och nya mockasinstövlar skulle sitta fint - mina gamla vagabonds börjar ha gjort sitt - kan nån tipsa?

Sen är jag nog färdig.

Här slås myten om shoppinggalna tjejer ihjäl


Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotvå med siffror i fältet här