Barnsidan - Hallå, vart är romantiken?
Meny

Bloggar > Mia Althoff - på barnsidan > Hallå, vart är romantiken?

Hallå, vart är romantiken?

Publicerad: 2005-06-07
Jag och min man (wow, vad coolt det är att skriva så) hade bröllopsdag förra veckan. Vi gifte oss pingsten 2001, allt blev precis som vi ville. Eller egentligen ville vi ju inte att festen skulle gå så fort - men det är ju ofta priset för att man har roligt.

Nåväl, det var alltså fyra år sedan. Vår första bröllopsdag firade vi inte för då var vi bjudna på nån farbrors 60årskalas. Dessutom var Felix alldeles ny då, så nåt storslaget firande var det väl ändå inte tal om. Nästa bröllopsdag har jag skrivit att vi firade med att shoppa lite. Förra året vet jag inte alls vad vi gjorde, käkade väl köttfärssås och makaroner och kollade på Bolibompa kanske? Vårt firande av bröllopsdagen har varit långt från romantiska candlelight dinners om man säger så.

Detta fjärde år var ingen större skillnad. Vid midnatt (natten mot vår bröllopsdag) plingade en påminnelse till i bådas våra datorer och det var det festligaste som hände. Och den enda som kom ihåg att hedra denna kärlekens dag var min mormor. "Blomsterbröllop" heter visst den fjärde bröllopsdagen. Vad de andra heter vet jag inte, men jag vet att det är en bra bit kvar kvar till guldbröllopsdagen som min mormor firade för 13 år sen.

Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtio med siffror i fältet här