Barnsidan - Guds gåva till kvinnan
Meny

Bloggar > Mia Althoff - på barnsidan > Guds gåva till kvinnan

Guds gåva till kvinnan

Publicerad: 2005-11-24
ja, i alla fall om man får tro Libresse

Jag har inte kollat mycket på TV på bra många år. Men det blir LOST, lite bompa, nyheter och nån film så företeelsen tv-reklam är inte ny. Att tycka om reklam gör vi ju alla, vare sig vi gillar den eller inte. Ibland är den både informativ och underhållande (Horst hos ICA är ju underbar t.ex). Ofta är det den simpla metoden nednötning som gäller. "Jaja, jag köper väl ett par batistinikalsonger bara ni slutar med den där jävla dressmanjingeln!"

Men vissa saker tar priset.

Dummast just nu måste bara vara Libresses nya intimservetter. Dessa mina menstruerande väninnor ska vi använda när vi byter tampong eller binda - för man är ju fräsch eller hur? Servetten är indränkt i aloe vera så förmodligen får man glidmedelsbehandling på köpet. 

Jag är säker på att det här är i stort sett samma produkt som Proctor&Gamble försökte mångla på bajjnödiga föräldrar med småbarn i bli blöjfri-stadet för något år sen under namnet Kandoo.

"Feel Fresh. Wear Libresse" 


Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugo med siffror i fältet här