Barnsidan - Gott Nytt År!
Meny

Gott Nytt År!

Publicerad: 2005-12-28
Ett omtumlande år har tagit slut
Det här året har jag nog fått uppleva de allra flesta känslor - mest tunga och jobbiga dock. En kollega har dött, min son har fått en sjukdom han kommer ha flera år framöver (och som hotar bli kronisk), jag har halvt gått in i den berömda väggen och som grädde på moset gick min älskade mormor bort. Den här hösten har utan överdrift varit den värsta i mitt kvinnominne. Lägg till detta alla katastrofer som skett världen runt - i Aceh, Thailand, Sri Lanka, Indien, Darfur, Pakistan, New Orlaeans, London, Sharm el Sheik...  

Men det har hänt mycket roligt också.

Till exempel har antalet medlemmar, registrerade och aktiva, ökat här på barnsidan. I skrivande stund finns det 3300 medlemmar registrerade och de senaste 2 timmarna har 116 varit här på besök. Det har skrivits recensioner, inblickar och födelseberättelser. Och många tusen inlägg i forumen. Det är jättekul och jag är så stolt över att ni alla vill hänga här med mig.

Jag tänker inte avlägga några storstilade löften om planer inför vad som komma skall här, mer än att jag kommer skriva än mer aktivt i bloggen, öppna en avdelning med enklare bok- och filmtips och öka på antalet nyhetsnotiser för att ge er en aktuell bild av vad som händer på barn- opch föräldrafronten runt om i Sverige. Jag hoppas också kunna recensera flera filmer, ha åtminstone två fototävlingar (en kommer alldeles strax) och göra två större reportage.

Gott Nytt År!
/Mia & Co på redaktionen

P.S Fyll gärna på med dina nyårslöften. D.S


Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiofyra med siffror i fältet här