Barnsidan - Vinn Toy Story 3
Meny

Tävlingar > Vinn Toy Story 3


Vinn Toy Story 3

Publicerad: 2010-11-22
Berätta om en alldeles speciell leksak och vinn en film.

Alla filmerna i Pixars triologi Toy Story handlar om älskade leksaker och hur leksaker kan ha en speciell plats i ett barns liv.

I Toy Story som kom 1995 var Woodys plats som Andys favoritleksak hotad av en supercool, superteknisk rymdjägare vid namn Buzz Lightyear. Uppföljaren Toy Story 2 handlade om vänskap, mod, att hålla ihop men framför allt om en leksaks främsta uppgift - att lekas med och älskas av ett barn.

I Toy Story 3 som nu kommer på DVD och Blu-ray efter succén i biosalongerna så har Andy blivit vuxen och ska flytta. De kära leksakerna ska slängas bort eller hamna på vinden. Till sin lycka hamnar de istället på en förskola fullt av ungar som vill leka med dem igen. Lyckan förvänds snart i olycka, men efter många turer och gastkramande scener hamnar de återigen hos någon som älskar dem, leker med dem och skapar något alldeles speciellt.Barnsidan.se har fått tre combopack (DVD + Blu-ray + e-copy) som tävlingspriser. För att ha chansen att vinna måste du skicka in en liten berättelse om en speciell leksak. Det kan vara en leksak du hade när du var liten eller en leksak som tillhör ditt barn eller någon annan du känner. Beskriv leksaker och varför den är så speciellt.

Lycka till!

Bilder ©Disney/Pixar

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Skrivet av: BarnsidanLämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtio med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook