Barnsidan - Vinn Siri Pettersens nya bok Bubblan
Meny

Tävlingar > Vinn Siri Pettersens nya bok Bubblan


Vinn Siri Pettersens nya bok Bubblan

Publicerad: 2018-11-23
Författaren till Odinsbarn (och triologin Korpringarna) Siri Pettersen släpper en ny bok och du har chans att vinna ett exemplar! Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor.

I boken Bubblan får vi möta Kine, en helt vanlig tonåring i en helt vanlig stad. Och som vanligt i en helt vanlig klass så finns det den där gruppen av klasskamrater som inte beter sig så schysst.

­– Alla har nån gång mött det där gänget som trakasserar alla andra. De som kanske inte har det så lätt själva och därför går på som ångvältar. Det är stor igenkänning, säger Siri Pettersen.

Efter en katastrofal dag på skolan, där hon bland annat råkat putta sin simlärare i vattnet, hittar hon en mystisk bubbla på kyrkogården. Hon tar med den hem och när hon kommer upp till sitt rum efter en konflikt med sina föräldrar ser hon att den har vuxit sig stor nog för att gå in i. Bubblan blir Kines frizon, bara hon kan gå in i den.

– Man kan säga att Bubblan är en blandning av realism och magi, en sann fantasi helt enkelt. Det är en bok om tillhörighet, gränser, frihet och längtan. En bok för alla som befinner sig i gränslandet mellan barn och vuxen och letar efter sin plats i världen, säger Siri.


Nu kan du som besökare på barnsidan.se tävla och vinna ett exemplar av Bubblan. Du kan också läsa mer och köpa boken på t.ex Adlibris.se eller Bokus.se.

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Skrivet av: BarnsidanLämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugotvå med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook