Barnsidan - Nytt koncept i upplevelseindustrin
Meny

Runda arkivet > Krönika > Nytt koncept i upplevelseindustrin

Nytt koncept i upplevelseindustrin

Publicerad: 2004-10-15
Är du en "dare devil" som dagligen kör "chicken race" i kontorskorridorerna eller funderar du på att bli förälder? Då är detta ett event för dig!
Nytt koncept i upplevelseindustrin!

Tycker du att livet fortskrider lagom bekvämt? Är du nöjd över att dagarna är fyllda av vardagliga göromål utan större spänning? Trivs du med trygghet, ordning och sunda tankar? Svarar du ja på ovanstående frågor behöver du inte läsa vidare. Det här är ett enastående erbjudande till spänningssökare, "dare devils" och ni som funderar på att skaffa barn. Törs ni anta detta erbjudande?

Vi erbjuder dig att leva en del av ett dygn med barn och den press det innebär! Observera, detta är inget för känsliga personer! Eventföretaget förutsätter att alla deltagare går in i detta pålästa och med öppna ögon.

Dagen ser ut som följer:

7.00 Välkomstfika och samtidigt en möjlighet för dig, som utmanare, att bekanta dig en smula med dagens motståndare, barnen.

7.15 Läsning av artiklar som ger akut och desperat oro!
Detta inslag innebär att du först, interaktivt, föder ett barn som väger 4420 gram. Strax därefter får du ett pressklipp vilket basunerar ut att barn med hög födelsevikt riskerar fetma, diabetes och säkert också dåligt umgänge. Lusläsning av varje rad, och även mellan desamma, och upptäcker att det gäller bara barn över 4500 gram. Kan du ändå känna dig riktigt säker?

8.00 Wrestlinggrenen tandborstning av fyra små gaddar.
En oerhört muskelkrävande och tålamodskrävande gren, med tillhörande ångest för framtida tandlossning.

9.00 Morgonfika, och möjlighet till konsultation av föräldrar som genomgått detta event, denna prövning och erhållit diplom i minst tre grenar.

9.30 Memory med AD-droppar.
Har du sett flaskan idag, och om du har sett den har då barnet fått något av innehållet? Och om han inte fått några droppar kommer han då att drabbas av håravfall, afasi och acne?

10.30 Lilla kemisten, eller möte med verkligheten.
Törs du ge ditt barn vatten med för hög flouridhalt en enda gång, eller tar du bilen och kör fem mil till svärmor och fyller dunken? Finns det någon "dare devil" inom dig?

11.30 Lunch och Gladiatorspel med Karius, Baktius och Det Stora Sockertrollet.
Här gäller det att välja rätt! Observera kort betänketid, annars svältkatastrof! Hemlagat, med risk för att ditt barn inte får tillräckligt med järn, fibrer, vitamin c och alldeles för mycket fett, salt och goda smaker v/s puré som kan göra ditt barn till sockermissbrukare, diabetiker och regelbunden pengadonator till traktens tandläkare. Vad väljer du?

12.30 Blindbock med barnprodukter.
Är du säker på att den produkt du med omsorg valt till ditt barn är säker, miljövänlig, ofarlig och inte cancerframkallande. Törs du använda den mot ditt barns eksem trots att den finns med på en lista över misstänkt farliga produkter. OBS! Inget för känsliga personer!

13.30 Avslutande dragkamp med plastleksaker.
Kan du lämna ditt barn med ensam med sina bitvänliga leksaker efter att ha genomlidit en artikel om cancerframkallande mjukgörare i plast, och då främst leksaker? Hur länge kan du se ditt barn göra bitmärken i alla plastbunkar, slevar och slickepottar utan ångest över att dessa ämnen kommer att göra skada i ditt barns kropp för alla framtid. OBS! På grund av att detta är ett oerhört ångestframkallande inslag finns en genväg till träleksaksindustin, men vad har dom i sin lack och i sina färger?

14.30 Avslutning och genomgång av poängprotokoll samt återlämning av deltagande motståndare (barn).
De deltagare som fortfarande ännu inte brutit ihop av oro, tålamodsprövning,ångest och nervositet välkomnas till en föreläsning om föräldraförsäkringen. En verklighetsbaserad, helt otroligt skrämmande, historia som inte lämnar någon oberörd.

Låter detta som något för dig?

Anmäl dig på:

jagärenmentalöverlevnadskonstnär@föräldrastyrka.se

Anmälan är bindande i minst 20 år!

Skrivet av: Anneli Karlsson
Mälardalsbo med kreativ hjärna som lätt blir uttråkad. Älskar det skriva ordet, och att skriva det! Tycker att humor är förlösande, men kan ibland bli för ironisk, måste passa mig! Mamma till busfrö född i slutet av 2003. Gillar skarpt mode, inredning, matlagning och allsköns skapande.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiosex med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Jon W (2004-12-19 08:08)
Betyg: 4
heh. Är kanske inte riktigt sådär hysterisk ännu. :-)

Men måste nog invända mot att dagen tar slut redan 14.30. Åtminstånen vår lilla pojke (2 mån) sysselsätter oss båda 24 timmar om dygnet. Förutom då när jag måste vara på jobb... Och sen har vi dessutom en hund. Så vårt dygna har tydligen över 24 timmar, annars skulle vi inte hinna med allt...
Anneli Karlsson (2004-10-18 09:24)
Tack för era kommentarer! Jodå, svettbrytande så det stänker och inspirationskällan, sonen, är bara tio månader. Misstänker betydligt mer krävande events i framtiden.

Men bonusen, efter genomgången utmaning, är ju helt underbar. Som Anki skriver: "...gosiga små leenden och tjocka händer som sträcker sig efter mammas famn..." Det klart det måste kosta lite för en sån belöning*ler*
Anki Jonsson (2004-10-17 22:03)
Toppenbra skrivit.

Okej, jag vill avsäga mig detta fast det är bindande, jag gick in i det med förbunda ögon. Jag såg bara dem gosiga små leendena och tjocka händer som sträcker sig efter en mammas famn. Jag såg bara de härligt pirrande skratten, och blänket i ögonen. Fördendelen, jag har ju detta också, nej, jag behöver nog inte avsäga mig trots allt. :-)

mvh Anki
Adamsmamma (2004-10-16 10:29)
Betyg: 4
Oh boy! Är detta vad jag har att vänta mig????? Jag blev svettig av din artikel :-)
Mimmi Forsberg (2004-10-16 00:29)
Betyg: 5
HAhahahahaha...det där känner man igen...


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook