Barnsidan - När Zander tittade ut
Meny

Förlossningsberättelser > När Zander tittade ut

När Zander tittade ut

Publicerad: 2005-01-08
..."Fick testa duschen istället, satt där typ 20min men inte fan hjälpte den något..och nu hade jag så ont att jag inte visste om jag skulle skrika eller gråta."...
25/9.
07:25, Började få lite molande mensvärk så jag ringde min mamma och sa att hon fick komma ut till oss tidigare, för jag hade ju bestämt mig för att shoppa den dagen =), men hon ville åka in och kolla och det gjorde vi... Jag fick ligga med Ctg en stund och visst jag hade värkar med 5-7 min mellanrum, och jag va öppen 2cm. Då fick jag välja på att åka hem eller stanna kvar, men vi åkte hem..under dagen så shoppade jag loss med mamma och gubben, och då började jag få värkar som gjorde j*vligt ont, kunde knappt stå upp så jag var tvungen att luta mig mot något.

Under kvällen gjorde värkarna mer och mer ont, till slut orkade jag knappt mer och bara grät varje gång dom kom. Jag satt uppe hela natten och då låg värkarna på 5-3min emellan..

26/9
02:15. Går jag och lägger mig för sambon min tjattar så, och visst det gör jag men då sätter den lille igång och tränar sparkar. och 02:45, säger det puff och då gick vattnet, gubben far upp ur sängen på 1 sek, har aldrig sett
honom flyga ur sängen så snabbt =) Han springer runt i huset och letar efter mamma, som ska vara med.

03:55 var vi på väg in till Lund och då låg värkarna på 3min emellan - och ont som f*n hade jag. När vi väl kommit in så va det bara att sätta på sig deras "sexiga" kläder. BM kollade hur öppen jag var och jag var då öppen 4cm. Får testa lustgasen men den tycker jag luktade mög och jag tyckte inte om ljudet i den + jag somnade nästan.. så den kunde jag glömma lika fort.

Fick testa duschen istället, satt där typ 20min men inte fan hjälpte den något..och nu hade jag så ont att jag inte visste om jag skulle skrika eller gråta. Kom tillbaka in på rummet, och BM tyckte jag skulle gå på toa men det tyckte inte jag alla, jag ville ha Eda, men eftersom jag varit så duktig och sagt att jag minsann inte skulle ha några jäkla nålar i mig så fick jag inte det - för då skulle jag vara tvungen att betala henne?!?!

Jaha det svaret ville inte jag ha precis, så jag traskade iväg in på toa.. och väl där inne så behöver jag krysta, tänker inte mycket mer på det och traskar iväg till sängen igen..

05:45 lägger mig i sängen och märker att nu behöver jag krysta igen, mamma hämtar BM som kollar igen hur öppen jag är nu är jag helt öppen och nu var det dags att sätta igång och jobba. Panik fick jag. Mitt i allt arbete så somnar jag *hihi*, hör bara att BM och mamma pratar med mig, men jag orkar inte bry mig..

06:50. Fick jag känna huvudet, massa hår =)

07:04 Föddes våran älskade Alexzander, alla grät, tom sköterskorna han vägde 3630gram och var 54cm lång.

Förlossningen tog 3 timmar utan någon bedövning alls.

Skrivet av: Anna Nilsson
Mitt namn är Anna och jag är 21år..Sambo med Micke Den 26/9-04 föddes våran lille Alexzander.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofem med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
loppan05 (2005-10-10 10:49)
Betyg: 5
hihi det gick ju snabbt o smidigt;)
Anna Nilsson (2005-01-10 12:22)
Line Ländell (2005-01-09 20:10)
Betyg: 2
? vet inte vad jag ska skriva här...


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook