Barnsidan - Sommar 2009
Meny

Kan det vara sant att det är sommar redan? Jo, det står juni i almanackan. Midsommar och semestrar står för dörren och för alla skolbarn har sommarlovet börjat.

Men en del familjer har inte råd att åka iväg på semester, många av dem är ensamstående föräldrar med knapp ekonomi. Att inte ha något spännande svar på frågan "Vad ska ni göra i sommar" har blivit en skamstämpel för många, enligt Helena Sigfridsson generalsekreterare på Makalösa Föräldrar. Hjälp till och fyll på barnsidans tipslista med skojiga och billiga sommaraktiviteter. 

Jag kan också konstatera att det nu är snart nio år sedan min karriär som mamma startade. 09.51 den 15:e juli föddes min fina Filippa. Jag kan läsa min förlossningsberättelse om och om igen och framkalla minnen. De ligger så nära, trots att det är ganska länge sen. Vill du också skriva din förlossningsberättelse så är du varmt välkommen att göra det. Du kan skicka in den här eller skicka den som ett mejl till mig (mia@barnsidan.se). Det bästa bidraget kommer att få Gudrun Abascals helt nya bok "Att möta förlossningssmärta".

Nu vill jag önska alla er en riktigt fin sommar med massa äventyr och aktiviteter. På återseende i höst!

/Mia

P.S Att sitta inne med barnen och titta på film när det är regnigt ute är bland det mysigaste jag vet. Just nu har du chans att vinna två olika DVD-filmer (en är Bluray också!). Klicka här för Kalle Ankas jubileumsDVD och här för storfilmen Bolt. Gå in och tävla, det är superenkelt!

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook