Barnsidan - Snart sommar 2010
Meny

Snart är det sommar... igen :)

Det verkar som jorden snurrar fortare för varje år som går. Det är redan maj och snart blommar syrenen och barnen har skolavslutning.

Tävlingar

Just nu pågår tre olika tävlingar med fina priser på barnsidan!

Kalasdags

Kalasdags.se är en nyöppnad sajt helt ägnad barnkalas. Vi skriver om kalasteman, ger tips på lekar, aktiviteter och saker att fixa med själv. Vi har tre roliga bloggar som uppdateras ofta med presentförslag, gör-det-själv-tips och inspirerande scrappade kort.

Vi har även dammsugit marknaden på kalasfixare, dvs personer och företag som kan underlätta kalaset. Tex hittar du i skrivande stund 19 ansiktsmålare, 41 museum lämpliga för barnkalasarrangemang, 31 ställen för dig som har djurälskande barn, 39 äventyrsbad, 17 trollkarlar och många fler i det strukturerade kalasfixarregistret.

Två tävlingar även på kalasdags

Barnsidan 9 år!

Vet ni att barnsidan.se har funnits i hela nio år!? Här ska ni få tips på gammal men fortfarande aktuell läsning som än idag läses och kommenteras.

Efter förlossningen

Detta är nog det mest kompletta som finns skrivet på internet om det som alltid kommer i skymundan efter att graviditeten avslutats och bebisen fötts - nämligen mammakroppen. Läs "Efter förlossningen".

Reportage och intervjuer om Hjärtebarn

Varje år föds 1000 barn med mer eller mindre komplicerade hjärtfel. Med Hjärtebarnsföreningens tillstånd har jag fått ta fakta och bilder från deras eget material. Detta är texter som hjälpt många under åren och jag har till och med fått kommentarer från läkare som säger att detta är det mest pedagogiska som går att hitta på nätet. Klicka här för att läsa reportage och fakta.
I detta reportage finns också intervjuer med mammor till hjärtbarn. Anjas pojkar och Sagan om Felicia.

Att förlora ett barn

Lindas starka och fina text om när hennes son Loke föddes och dog.

Kort efteråt gjorde jag också en intervju.

Mer läsning

Det var ett axplock av det som skrivits under alla dessa år. Du hittar mer i vårt artikelarkiv!


Med hopp om en skön sommar med både lata och äventyrsfyllda dagar

/Mia Althoff

barnsidan.se

 

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook